De Gastouder

Mijn naam is Mirella Bohré en ik ben 28 jaar oud. Mijn gezin bestaat uit mijn vriend Patriek, mijn dochterts Eliza (2013), Romee (2016) en onze 2 katten Luna en Levi.

 

Ik heb een uitzonderlijke passie voor kinderen. Ik ben gek op ze, Jongens, meisjes, baby’s, dreumesen, peuters, schoolgaande kinderen, het maakt niet uit!

Ik vind kinderen geweldig!. Kinderen zijn zo mooi, puur en onbevangen. Ik beschouw het dan ook als een voorrecht om deel uit te mogen maken van hun leven tijdens de weg naar volwassen worden. Ruim 7 jaar werk ik nu met kinderen en heb ervaring opgedaan bij o.a. kinderopvang en peuterspeelzaal.
Ik heb altijd de ambitie gehad om iets voor mezelf te gaan beginnen. Het runnen van een eigen bedrijf m.b.t. gastouderopvang met een kleinschalig karakter en meer persoonlijke aandacht voor het kind is dé combinatie waarin mijn droom, ervaring, enthousiasme en affiniteit met kinderen optimaal samenkomen.

Mijn streven is om een gezellig, huiselijk, veilig, persoonlijk, vertrouwd en vooral professionele kinderopvang te creëren, volledig aangepast op uw wensen en de behoefte van uw kind(eren).