Locatie

Humpty dumpty is gevestigd in een sfeervolle en ruime appartment op de begane grond in de groene en kindvriendelijke buurt in de Rotterdamse wijk Oosterflank. Op een gunstige locatie: Nabij de A20 en A12, het Metrostation Prinsenland en het Alexandrium.

serveimageGP8GG2GD

foto 3Met een hele grote tuin waar vol uit gespeeld kan worden, een speeltuin aan de overkant en leuke speel gelegenheden in de buurt zal ik veel buiten zijn met de kinderen. Buiten spelen is ook belangrijk voor kinderen. Humpty Dumpty beschikt over een ruime afgesloten gezamelijke speeltuin. Hier kunnen de kinderen spelen en ontdekken. Bij mooi weer kunnen de kinderen schommelen, op de wipkip of even van de glijbaan!

In onze gezellige woonkamer is veel speelgoed aanwezig zoals een poppenhuis, een garage met auto’s, en een trein maar ook is er veel educatief materiaal zoals (vormen)puzzels en eenvoudige spelletjes, knutselspulletjes en heel veel boekjes. Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling én leuk!. Het speelgoed staat ook binnen handbereik van de kinderen, zo kunnen ze zelf kiezen wat ze leuk vinden en willen doen.

Op de dagen dat er baby´s zijn is er een box aanwezig, als een kindje daar behoefte aan heeft kan het rustig spelen. De kinderen slapen op de slaapkamer van mijn dochtertje, hier is voldoende ruimte om lekker rustig slapen. Slapen er geen kindjes mag er ook op deze kamer gespeeld worden.

 

De doorloop naar de keuken is afgesloten met een veiligheidshekje zodat de kinderen zich niet kunnen bezeren aan oven of andere keuken apparatuur of benodigdheden.

 

foto 213061946_1180400065327728_6863839895618065323_n[2]

Er is genoeg te doen bij Humpty Dumpty!

 

 

Huisdieren:

We hebben als huisdieren 2 katten een mannetje genaamd Levi en vrouwtje genaamd Luna. Ook dit hoort bij de opvoeding vinden wij. Verder zijn onze katten aan kinderen gewend, maar wordt nooit zonder toezicht bij de kinderen toegelaten. Beestjes blijven beestjes en kinderen blijven kinderen.